| 3 yorum ]

Barselona da Nokia tarafından tanıtılan yeni N96 televizyon ve video izleme özelliğinden en iyi şekilde yararlanılacak biçimde dizayn edildi.2.8 inç genişliğinde kaliteli bir ekrana sahip N96 16 GB dahili hafızaya sahip.Telefon yüksek kaliteli videoları ve hemen hemen bütün formatları destekliyor.

USB 2.0 ile hızlı veri alaışverişi sunan telefon WLAN ve HSDPA ile hızlı internet erişimi de sunuyor.Entegre DVB-H alıcısı ile televizyon yayını izleme fırsatı veriyor.Hafızası ile 40 saate yakın yüksek kalitede video izleme fırsatı veriyor.Ayrıca harici sd kart ile hafızası artıralabilir olan N96 nokianın yeni çıkardığı kart sayesinde 24 gb hafızaya ulaşabiliyor.

Müzik kalitesinide artırmak için 3.5mm kulaklık bağlantısı ve 3d kulaklıkları mevcut telefon,harita sunma özelliği sayesinde geniş bir harita içeriği sunuyor(Türkiye nekadar detaylı bir bilgi yok).5 megapiksel carl zeiss optik lense sahip Nokia N96 DVD kalitesinde saniyede 30 video çerçevesi çekme fırsatı veriyor. A-GPS özelliği sayesinde kullanıcılar konumlarını online olarak paylaşabilme fırsatınada sahip oluyorlar.
Resimleri Büyütmek İçin Tıklayın...



3 yorum

Adsız dedi ki... @ 24 Şubat 2008 13:49

Keşke (ç)alıntı yaptığın yerin adresini de yazsaydın yani...

Kerkenez dedi ki... @ 24 Şubat 2008 14:27

nokianın kendi sitesinden aldım ve oradan yapılan alıntılar için herhangi bir kaynak belirtme zorunluluğu yoktur.Keşke ismini yazsaydın...

Adsız dedi ki... @ 15 Ekim 2008 21:35

bende var almanazı tercih ederimmmm

Yorum Gönder